Om oss

Lotshammar bygger tidlösa trähus till en överkomlig peng. Personerna i bolaget har mångårig erfarenhet av att utveckla bostäder i olika former. I Lotshammar bygger vi endast trähus av svenskt virke med god kvalitet. Trä är en förnyelsebar råvara som binder koldioxid i husets väggar och bjälklag istället för att förbruka en stor mängd energi i produktionsprocessen. Trähus är därmed en långsiktigt hållbar produkt.

Genom åren har vi lärt oss att det är skillnaden i detaljerna som gör ett hus till ett hem. Som en mindre bostadsutvecklare har vi möjlighet att lägga både själ och hjärta i de viktiga detaljerna så att rätt hus blir rätt hem. De olika avgörande momenten är många i varje projekt, allt från hur solen rör sig på fastigheten till hur unika kvaliteter på tomten kan tillvaratas.

Hos Lotshammar finns inga tillval i bostadsköpet, utan vi erbjuder istället en god standard från start till alla vilket ger produktionssynergier och möjlighet att erbjuda stilrena hem till en sund peng.

Kort och gott bygger Lotshammar unika hem av trä till god kvalité och till rätt peng. Alltid nyckelfärdigt med finplanerade tomter, bara att flytta in!

Här finns en utökad presentation av Lotshammar (länk): Presentation Lotshammar